Annonse
10. juli 2019
Laks med smakfull quinoasalat
Heisann godtfolk!
Eg har (delvis) ferie denne veka og har komt meg på Gol Camping igjen. Idag skal vi sykle Rallarvegen frå Haugastøl til Flåm, før vi reiser tilbake her for nokre dager 🙂 Det er sol og fint vær, så det kunne ikkje blitt bedre!
Bilder fra sykkeltur på Golsfjellet forrige helg! Vi har bestilt samme vær – og det ser lovande ut 🙂
Men, eg har forhåndsskrevet blogginnlegg til dokke, og idag får de servert laks med en smakfull quinoasalat! Quinoasalaten passer like godt til anna type fisk, kjøtt, kylling og grillmat, eller som en lettvint lunsj/middagsrett også 🙂
Laks med smakfull quinoasalat, 4 personer
4 laksefileter
–
2 dl quinoa
1 pk, 65 g baby leaf mix
100 g cherrytomater
1/2 rødløk
1 mango
1 avokado
1 blokk fetaost
Slik gjer du:
1. Skyll quinoa godt under rennande, varmt vatn. Kok opp 4 dl vatn og la quinoaen småkoke med lokk i 15 minutt. Avkjøl.
2. Steik laksen på 180 grader, ca. 10-15 minutt, eller til laksen er gjennomstekt. Du kan også grille laksen, eller steike den på steikepanna.
3. Kutt alle fruktene/grønnsakene til quinoasalaten i passelige biter. Bland sammen med den avkjølte quinoaen.
4. Server quinoasalaten med varm, lun eller kald laks. Nyt!
Det blir en relativt stor porsjon med quinoasalat – men har du rester igjen smaker det like godt til kveldsmat eller lunsj dagen etterpå 🙂
Sommarlunsj eller sommarmiddag på sitt beste, med mange gode smaker og konsistenser 🙂
Ha en finfin onsdag, eg titter innom igjen før helga♥
Annonse
5 Kommentarer
Turid
24. september 2019

Linda Stuhaug
25. september 2019
Veronica
13. juli 2019
Veronica
13. juli 2019

Linda Stuhaug
14. juli 2019
SKRIV EN KOMMENTAR