Linda Stuhaug

28. august 2014

Laksetaco

Laksetaco
Hei godtfolk!
Kva med en litt ny vri på tacoen? Helga er rett rundt hjørnet og det betyr gjerne taco på menenyen for mange. Her er en liten oppfølger til gårsdagens heimelaga tacokrydder. Eg er sikker på fleire av dere har prøvd det før, visst ikkje er det virkelig til å anbefale. Det høres gjerne sært ut, og eg skal innrømme eg var veldig skeptisk da eg prøvde det for første gang for ca. eit år siden – men det var virkelig overraskande godt med laksetaco altså!
Laks er en super kilde til proteiner og sunt fett, og på denne måten kan det kanskje vere enklare for mange å få inn en ekstra fiskemiddag i veka –
Laksetaco lages på akkurat samme måte som vanlig taco. Kutt laksefilet i passelige biter, steik på steikepannne til den er gjennomstekt, tilsett tacokrydder og litt væske. La det surre litt på svak varme.
Server med akkurat samme tilbehør på den måten du vanligvis spiser taco.
Tacosalat er min favoritt –
Salat ~ cherrytomater ~ paprika ~ agurk ~ rødløk ~ sylteagurk ~ mango ~ hot tacosaus ~ en klatt kesam ~ tacokrydra laks. Hadde eg hatt avokado hadde eg definitivt laga guacamole som tilbehør også 🙂
Server gjerne i tacoskjell, tacolese, lomper, med nachos eller akkurat det du foretrekker.
Eg brukte mitt heimelaga tacokrydder til laksetacoen –
Oppskrift finner du HER.
God middag!

Hei godtfolk!

Kva med en litt ny vri på tacoen? Helga er rett rundt hjørnet og det betyr gjerne taco på menenyen for mange. Her er en liten oppfølger til gårsdagens heimelaga tacokrydder. Eg er sikker på fleire av dere har prøvd det før, visst ikkje er det virkelig til å anbefale. Det høres gjerne sært ut, og eg skal innrømme eg var veldig skeptisk da eg prøvde det for første gang for ca. eit år siden – men det var virkelig overraskande godt med laksetaco altså!

Laks er en super kilde til proteiner og sunt fett, og på denne måten kan det kanskje vere enklare for mange å få inn en ekstra fiskemiddag i veka –

Laksetaco lages på akkurat samme måte som vanlig taco.
Kutt laksefilet i passelige biter, steik på steikepannne til den er gjennomstekt, tilsett tacokrydder og litt væske. La det surre litt på svak varme.

Server med akkurat samme tilbehør på den måten du vanligvis spiser taco.

Tacosalat er min favoritt –

Salat ~ cherrytomater ~ paprika ~ agurk ~ rødløk ~ sylteagurk ~ mango ~ hot tacosaus ~ en klatt kesam ~ tacokrydra laks. Hadde eg hatt avokado hadde eg definitivt laga guacamole som tilbehør også 🙂

Server gjerne i tacoskjell, tacolese, lomper, med nachos eller akkurat det du foretrekker.

Eg brukte mitt heimelaga tacokrydder til laksetacoen –

Oppskrift finner du HER.

God middag!

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg