Linda Stuhaug

Oppskrift; proteinrik eple- og potetsalat

Oppskrift; proteinrik eple- og potetsalat
Tjohei 😀 Då var eksamen overstått, og sommarferien har starta for min del- den følelsen er ubeskrivelig deilig! Eg starta den rett og slett med et SMIL, middagtips og oppskrift –
Ovnsbakt kyllingfilet med masse krydder, frisk salat og eple- og potetsalat ?
Eple- og potetsalat (nesten samme oppskrift som sunn&proteinrik potetsalat HER) 50/50 med knallgrønne epler og kokte poteter Kesam/magerkesam Sylteagurk Purreløk eller løk Paprika eller andre grønnsaker Salt, pepper, sukrinmelis og grasløk
Kutt poteter og epler i 1cmx1cm terninger. Tilsett finhakka sylteagurk, finhakka purreløk og grovt hakka paprika. I en egen bolle mikser du sammen kesam/magerkesam, et par ss saft fra sylteagurken og litt salt, pepper og sukrinmelis. Smak til om du vil ha meir syre/smak. Vend potetmiksen inn i kesamen – et tips er å IKKJE gjere det omvendt, for då kan du faile og ende med pjusktørr eller rennande potetsalat. Tilsett litt og litt, rør om og stopp når du har fått den konsistensen du ønsker.
Passer veldig godt sammen med grillmat, tilbehør til middagen, inni speltlomper/wraps, som underlag på skiver/knekkebrød. Godt med litt varierande tilbehør, denna holder seg noken dager i kjøleskap og kan kombinerast med dei fleste måltid 🙂
GOD HELG til dåkke alle, og GOD SOMMARFERIE for dei som er heldige ?

Tjohei 😀
Då var eksamen overstått, og sommarferien har starta for min del- den følelsen er ubeskrivelig deilig!
Eg starta den rett og slett med et SMIL, middagtips og oppskrift –


Ovnsbakt kyllingfilet med masse krydder, frisk salat og eple- og potetsalat ?

Eple- og potetsalat
(nesten samme oppskrift som sunn&proteinrik potetsalat HER)
50/50 med knallgrønne epler og kokte poteter
Kesam/magerkesam
Sylteagurk
Purreløk eller løk
Paprika eller andre grønnsaker
Salt, pepper, sukrinmelis og grasløk

Kutt poteter og epler i 1cmx1cm terninger. Tilsett finhakka sylteagurk, finhakka purreløk og grovt hakka paprika. I en egen bolle mikser du sammen kesam/magerkesam, et par ss saft fra sylteagurken og litt salt, pepper og sukrinmelis. Smak til om du vil ha meir syre/smak. Vend potetmiksen inn i kesamen – et tips er å IKKJE gjere det omvendt, for då kan du faile og ende med pjusktørr eller rennande potetsalat. Tilsett litt og litt, rør om og stopp når du har fått den konsistensen du ønsker.



Passer veldig godt sammen med grillmat, tilbehør til middagen, inni speltlomper/wraps, som underlag på skiver/knekkebrød. Godt med litt varierande tilbehør, denna holder seg noken dager i kjøleskap og kan kombinerast med dei fleste måltid 🙂

GOD HELG til dåkke alle, og GOD SOMMARFERIE for dei som er heldige ?

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg