Linda Stuhaug

Annonse

4. januar 2024

Pizza med kjøttdeig & pepperoni

Pizza med kjøttdeig & pepperoni
Heisann! Det er snart helg - og med det vil eg komme med ein nydelig, enkel oppskrift på heimelaga pizza. Eller, heilt heimelaga er den ikkje - for eg har juksa med ferdigkjøpt pizzabunn. Eg har tipsa om den fleire ganger før, men det er altså "Pinsabunn" fra Rema 1000 (som du finner i kjøledisken) og som blir luftig, sprø og skikkelig god. Den har ei kort ingrediensliste og inneholder ikkje noken andre ingredienser enn du har heime på ditt eget kjøkken:
Du kan såklart bruke akkurat den pizzabunnen du vil, men denne er vertfall veldig god, og kan virkelig anbefalast! Så, dagens pizzaoppskrift er enkelt og greit: • Valgfri pizzasaus (eg bruke økologisk pizzasaus fra Kolonihagen. God og få ingredienser der også!) • 1 løk • 400 g karbonadedeig • Pepperoni • Raspa ost Slik gjer du: 1. Steik løken i smør til den er blank. Ha oppi karbonadedeigen og gjennomsteik. Ha gjerne oppi litt salt og pepper. 2. Smør pizzasaus over bunnen. Fordel over kjøttdeigblandinga, topp med raspa ost og til slutt pepperoni. 3. Steik på 190 grader varmluft til osten er godt smelta og gyllen, ca. 15 minutt.
Voila - en superenkel, digg pizza laga på ca en halvtime inkludert steiketid! Server gjerne med en frisk salat og nyt♥︎

Heisann!

Det er snart helg - og med det vil eg komme med ein nydelig, enkel oppskrift på heimelaga pizza. Eller, heilt heimelaga er den ikkje - for eg har juksa med ferdigkjøpt pizzabunn.

Eg har tipsa om den fleire ganger før, men det er altså "Pinsabunn" fra Rema 1000 (som du finner i kjøledisken) og som blir luftig, sprø og skikkelig god. Den har ei kort ingrediensliste og inneholder ikkje noken andre ingredienser enn du har heime på ditt eget kjøkken:

Du kan såklart bruke akkurat den pizzabunnen du vil, men denne er vertfall veldig god, og kan virkelig anbefalast!

Så, dagens pizzaoppskrift er enkelt og greit:
• Valgfri pizzasaus (eg bruke økologisk pizzasaus fra Kolonihagen. God og få ingredienser der også!)
• 1 løk
• 400 g karbonadedeig
• Pepperoni
• Raspa ost

Slik gjer du:
1. Steik løken i smør til den er blank. Ha oppi karbonadedeigen og gjennomsteik. Ha gjerne oppi litt salt og pepper.
2. Smør pizzasaus over bunnen. Fordel over kjøttdeigblandinga, topp med raspa ost og til slutt pepperoni.
3. Steik på 190 grader varmluft til osten er godt smelta og gyllen, ca. 15 minutt.

Voila - en superenkel, digg pizza laga på ca en halvtime inkludert steiketid!

Server gjerne med en frisk salat og nyt♥︎

Annonse

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg