Linda Stuhaug

Sjokolade panna cotta

Sjokolade panna cotta
Innholder annonselenker Det er lille-lørdag idag og helg for dei fleste imorgon.
Kva med en liten søt markering? Da kan eg anbefale sjokolade panna cotta som man kan nyte med god samvittighet, da den er både er magrere og uten sukker 🙂
Sjokolade panna cotta og sjokoladepudding er ikkje så stor kontrast på, men denne versjonen er den beste av alle mine lignande oppskrifter i arkivet. Fyldig, perfekt konsistens og utrulig god på smak! Sjølvskryt sa du?
Uansett, håper det frister:
Sjokolade panna cotta, 4 porsjoner 2 dl vikingmelk (usøtet på boks) 2 dl lettmelk 200 g gresk yoghurt 5 plater gelatin 4 ss kakao 3 ss sukrin+
Slik gjer du: Ha vikingmelk, lettmelk, kakao og sukrin+ i en kjele. Kok opp på svak varme under omrøring.
Bløtlegg gelatinplatene i kaldt vatn i 3-4 minutter, til dei er mjuke. Knip ut vatnet og smelt i den varme melkeblandinga. Hell blandinga over i en bolle og la den avkjøle seg litt.
Visp deretter inn gresk yoghurt. Smak gjerne på blandinga om du vil ha den søtere eller meir kakaosmak, og juster deretter. Hell i 4 porsjonsformer og sett i kjøleskapet til den er stivna, ca. 2-4 timer.
Server med friske bær – både jordbær, blåbær og jordbær passer ypperlig! Ellers kan eg og anbefale å lage heimelaga sukkerfri vaniljesaus, oppskrift finner du blant anna her. Får litt følelsen av å spise sjokoladepudding med vaniljesaus på 🙂
Når vi likevell snakker pudding vil en tipse dere om nokre nyheter hos x-life i desse dager, propud proteinpudding:
Proteinpudding med 20 g protein og 150 kalorier per boks, fri for laktose og sukker. Den fåes i tre forskjellige smaker: sjokolade, karamell og vanilje. Eg har tidligere hamstra desse når eg har våre over grensa på harryhandel, fantastisk at dei er lettare tilgjengelig no 🙂 Karamell er favoritten, men eg har enda ikkje smakt vanilje, så den gleder eg meg til å prøve.
Proteinpuddingen fåes kjøpt her.

Innholder annonselenker

Det er lille-lørdag idag og helg for dei fleste imorgon.

Kva med en liten søt markering? Da kan eg anbefale sjokolade panna cotta som man kan nyte med god samvittighet, da den er både er magrere og uten sukker 🙂

Sjokolade panna cotta og sjokoladepudding er ikkje så stor kontrast på, men denne versjonen er den beste av alle mine lignande oppskrifter i arkivet. Fyldig, perfekt konsistens og utrulig god på smak! Sjølvskryt sa du?

Uansett, håper det frister:


Sjokolade panna cotta, 4 porsjoner
2 dl vikingmelk (usøtet på boks)
2 dl lettmelk
200 g gresk yoghurt
5 plater gelatin
4 ss kakao
3 ss sukrin+

Slik gjer du:
Ha vikingmelk, lettmelk, kakao og sukrin+ i en kjele. Kok opp på svak varme under omrøring.

Bløtlegg gelatinplatene i kaldt vatn i 3-4 minutter, til dei er mjuke. Knip ut vatnet og smelt i den varme melkeblandinga. Hell blandinga over i en bolle og la den avkjøle seg litt.

Visp deretter inn gresk yoghurt. Smak gjerne på blandinga om du vil ha den søtere eller meir kakaosmak, og juster deretter. Hell i 4 porsjonsformer og sett i kjøleskapet til den er stivna, ca. 2-4 timer.


Server med friske bær – både jordbær, blåbær og jordbær passer ypperlig! Ellers kan eg og anbefale å lage heimelaga sukkerfri vaniljesaus, oppskrift finner du blant anna her. Får litt følelsen av å spise sjokoladepudding med vaniljesaus på 🙂


Når vi likevell snakker pudding vil en tipse dere om nokre nyheter hos x-life i desse dager, propud proteinpudding:


Proteinpudding med 20 g protein og 150 kalorier per boks, fri for laktose og sukker. Den fåes i tre forskjellige smaker: sjokolade, karamell og vanilje. Eg har tidligere hamstra desse når eg har våre over grensa på harryhandel, fantastisk at dei er lettare tilgjengelig no 🙂 Karamell er favoritten, men eg har enda ikkje smakt vanilje, så den gleder eg meg til å prøve.

Proteinpuddingen fåes kjøpt her.

Annonse

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg