Linda Stuhaug

27. desember 2015

Sjokoladeknekk med granateple

Sjokoladeknekk med granateple
Hei og god romjul til dere! Håper alle har det fint og nyter dagane. Noken dager bloggfri i jula tar eg med god samvittighet, men som sagt så kommer eg innom med nokre oppskrifter også. Sjokoladeknekk med granateple blei til ved en tilfeldighet og smakte som nydelig, søt, men samtidig litt frisk og syrlig konfekt. Eg har brukt sukkerfri mørk og kvit sjokolade og konfekten er da diabetesvennlig, blodsukkervennlig og minst like god!
Sjokoladeknekk med granateple 100 g sukkerfri mørk sjokolade 100 g sukkerfri kvit sjokolade 2 ss kokosfett, kan sløyfes granateple
Slik gjer du: Del granateplet i to, deretter mindre biter. Ta ut frøene. Smelt sjokoladene kvar for seg over vannbad.
Kle en form med bakepapir. Du kan også bruke silikonformer for å få konfekter. Hell den smelta sjokoladen i formen og topp med frøene fra granateplet. Sett til avkjøling 1-2 timer. Oppbevar i kjøleskap.
Bruker du en større form knekker du opp biter eller skjærer ut med en kniv. Konfekt som smelter på tunga!
Nyt romjula vidare, så kommer eg innom med litt andre oppskrifter enn berre søtsaker dei neste dagane 🙂

Hei og god romjul til dere!
Håper alle har det fint og nyter dagane. Noken dager bloggfri i jula tar eg med god samvittighet, men som sagt så kommer eg innom med nokre oppskrifter også. Sjokoladeknekk med granateple blei til ved en tilfeldighet og smakte som nydelig, søt, men samtidig litt frisk og syrlig konfekt. Eg har brukt sukkerfri mørk og kvit sjokolade og konfekten er da diabetesvennlig, blodsukkervennlig og minst like god!

Sjokoladeknekk med granateple
100 g sukkerfri mørk sjokolade
100 g sukkerfri kvit sjokolade
2 ss kokosfett, kan sløyfes
granateple

Slik gjer du:
Del granateplet i to, deretter mindre biter. Ta ut frøene. Smelt sjokoladene kvar for seg over vannbad.

Kle en form med bakepapir. Du kan også bruke silikonformer for å få konfekter. Hell den smelta sjokoladen i formen og topp med frøene fra granateplet. Sett til avkjøling 1-2 timer. Oppbevar i kjøleskap.

Bruker du en større form knekker du opp biter eller skjærer ut med en kniv. Konfekt som smelter på tunga!

Nyt romjula vidare, så kommer eg innom med litt andre oppskrifter enn berre søtsaker dei neste dagane 🙂

Annonse

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg