Annonse
17. april 2015
Spicy enchiladas
Hei og god fredag alle sammen!
Sola stråler fra skyfri, blå himmel, vinden står stille og det er skikkelig vårstemning ute. Forhåpentligvis har regnet dei siste dagane gitt litt nysnø i fjella så vi får komt oss på ski denne helga også 🙂
Enchiladas passer heilt supert som helgemat for heile familien, og eg har laga en variant med kylling og lomper som eg håper kan friste –
Enchiladas med kylling, 3-4 personer
ca. 8 stk lomper, lag dine egne ( oppskrift HER) eller kjøpte
600 g kyllingfilêt, i biter
1 rødløk, i strimler
1 rød paprika, i strimler
2 fedd kvitløk, finhakka
2 ts tacokrydder eller
1 ts spisskummin, 1 ts paprika, salt, pepper og chillikrydder
Salsasaus og revet ost
Slik gjer du:
Steik kyllingfilet med litt salt og pepper, tilsett grønnsakene etterfulgt av krydder og en slump med vatn. Pass på å ikkje tørrsteik kyllingen, for alt skal en runde i ovnen også. Smak til retten med ønska styrke og juster kryddermengden.
Fyll lompene, brett rundt og ha i en ildfast form med bakepapir. Bruk gjerne en tannstikke for å holde lompene sammen. Topp med salsasaus og revet ost, steik på 200 grader til osten er godt smelta og lompene begynner å bli sprø i kantane, ca. 10-15 minutter.
Tilbehøret til enchiladas er varierande, men eg serverte med frist salat, guacamole, ekstra salsasaus og kesam. Mange gode smaker!
Då gjenstår det å ønske alle sammen ei riktig god helg!
Annonse
2 Kommentarer
Gunn Kroon
16. juli 2018

Linda Stuhaug
23. juli 2018
SKRIV EN KOMMENTAR