Linda Stuhaug

17. april 2015

Spicy enchiladas

Spicy enchiladas
Hei og god fredag alle sammen!
Sola stråler fra skyfri, blå himmel, vinden står stille og det er skikkelig vårstemning ute. Forhåpentligvis har regnet dei siste dagane gitt litt nysnø i fjella så vi får komt oss på ski denne helga også 🙂
Enchiladas passer heilt supert som helgemat for heile familien, og eg har laga en variant med kylling og lomper som eg håper kan friste –
Enchiladas med kylling, 3-4 personer ca. 8 stk lomper, lag dine egne (oppskrift HER) eller kjøpte 600 g kyllingfilêt, i biter 1 rødløk, i strimler 1 rød paprika, i strimler 2 fedd kvitløk, finhakka 2 ts tacokrydder eller 1 ts spisskummin, 1 ts paprika, salt, pepper og chillikrydder Salsasaus og revet ost
Slik gjer du: Steik kyllingfilet med litt salt og pepper, tilsett grønnsakene etterfulgt av krydder og en slump med vatn. Pass på å ikkje tørrsteik kyllingen, for alt skal en runde i ovnen også. Smak til retten med ønska styrke og juster kryddermengden.
Fyll lompene, brett rundt og ha i en ildfast form med bakepapir. Bruk gjerne en tannstikke for å holde lompene sammen. Topp med salsasaus og revet ost, steik på 200 grader til osten er godt smelta og lompene begynner å bli sprø i kantane, ca. 10-15 minutter.
Tilbehøret til enchiladas er varierande, men eg serverte med frist salat, guacamole, ekstra salsasaus og kesam. Mange gode smaker!
Då gjenstår det å ønske alle sammen ei riktig god helg!

Hei og god fredag alle sammen!

Sola stråler fra skyfri, blå himmel, vinden står stille og det er skikkelig vårstemning ute. Forhåpentligvis har regnet dei siste dagane gitt litt nysnø i fjella så vi får komt oss på ski denne helga også 🙂

Enchiladas passer heilt supert som helgemat for heile familien, og eg har laga en variant med kylling og lomper som eg håper kan friste –

Enchiladas med kylling, 3-4 personer
ca. 8 stk lomper, lag dine egne ( oppskrift HER) eller kjøpte
600 g kyllingfilêt, i biter
1 rødløk, i strimler
1 rød paprika, i strimler
2 fedd kvitløk, finhakka
2 ts tacokrydder eller
1 ts spisskummin, 1 ts paprika, salt, pepper og chillikrydder
Salsasaus og revet ost

Slik gjer du:
Steik kyllingfilet med litt salt og pepper, tilsett grønnsakene etterfulgt av krydder og en slump med vatn. Pass på å ikkje tørrsteik kyllingen, for alt skal en runde i ovnen også. Smak til retten med ønska styrke og juster kryddermengden.

Fyll lompene, brett rundt og ha i en ildfast form med bakepapir. Bruk gjerne en tannstikke for å holde lompene sammen. Topp med salsasaus og revet ost, steik på 200 grader til osten er godt smelta og lompene begynner å bli sprø i kantane, ca. 10-15 minutter.

Tilbehøret til enchiladas er varierande, men eg serverte med frist salat, guacamole, ekstra salsasaus og kesam. Mange gode smaker!

Då gjenstår det å ønske alle sammen ei riktig god helg!

Annonse

2 Kommentarer

G

Gunn Kroon

16. juli 2018

Dette ser bra ut! Må prøve

Linda Stuhaug

23. juli 2018

Håper det smaker, Gunn 🙂

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg