Annonse
4. mars 2020
Stekt breiflabb med blomkålpotetstappe, asparges og chorizo

Visste du at breiflabb blir kalla «Havets indrefilet»? Breiflabb har eit fantasisk mørt, saftig og godt fiskekjøtt. Den er kanskje ikkje veldig enkel å få tak i, eg er så heldig og har ein pappa som engasjerer seg i alt eg gjer, og han kom heim med breiflabb for ei tid tilbake og sa at eg måtte lage noko godt til bloggen 🙂 Det er eg veldig glad for, for dette var ein heilt ny fisk for min del – utrulig kjekt å prøve noko nytt!
Eg har her pannestekt breiflabben og servert med blomkålpotetstappe, asparges og sprøsteikt chorizo. En fantastisk god kombinasjon!
PS! Har du ikkje breiflabb kan du sjølvsagt bytte med torsk, sei eller anna kvit fisk du liker 🙂
Visste du at breiflabb blir kalla «Havets indrefilet»? Breiflabb har eit fantasisk mørt, saftig og godt fiskekjøtt. Den er kanskje ikkje veldig enkel å få tak i, eg er så heldig og har ein pappa som engasjerer seg i alt eg gjer, og han kom heim med breiflabb for ei tid tilbake og sa at eg måtte lage noko godt til bloggen 🙂 Det er eg veldig glad for, for dette var ein heilt ny fisk for min del – utrulig kjekt å prøve noko nytt!
Eg har her pannestekt breiflabben og servert med blomkålpotetstappe, asparges og sprøsteikt chorizo. En fantastisk god kombinasjon!
PS! Har du ikkje breiflabb kan du sjølvsagt bytte med torsk, sei eller anna kvit fisk du liker 🙂

Bli medlem og få tilgang til alle mine innlegg!
Medlemsfordeler
- Full tilgang til alle oppskrifter og artikler
- Reklamefritt innhold
- Støtt arbeidet med å skape kvalitetsinnhold
Annonse