Linda Stuhaug

Annonse

Sukkerfri, heimelaga vaniljeis - uten ismaskin

Sukkerfri, heimelaga vaniljeis - uten ismaskin
Heisann!
Det er sommar og is smaker heilt nydelig - enten aleine eller som tilbehør til norske bær, pai, kaker m.m😍 Så idag har eg lyst å dele en oppskrift på heimelaga vaniljeis fra boka mi Sunnare søtsaker!
Uten sukker, uten ismaskin, superenkel å lage og kun 4 ingredienser:
Ingredienser:
4 dl kremfløyte
4 eggeplommer
3 ss sukrin+ eller finesse (eller 6 ss sukker)
1/2 ts ekte vaniljepulver (eller fra fra 1 vaniljestang)
Slik gjer du:
1. Visp fløyten til krem. I ein anna bolle visper du sammen eggeplommer og søtning til en luftig eggedosis.
2. Vend deretter kremen sammen med eggedosisen med ein slikkepott. Hell i en passelig brødform eller boks.
3. La stå i frysaren i minst 4 timer. Før servering anbefaler eg å sette isen ein halvtimes tid i kjøleskapet så den mjuker uten å smelte.
TIPS! Dette er ei grunnoppskrift du gjerne kan variere. Tilsett for eksempel 3-4 ss kakaopulver og 100 g hakka sjokoladebiter og sjokoladeis!
Kjempegod - her som tilbehør til verdens beste rabarbra- og jordbær smuldrepai😍
Ha en nydelig dag!

Heisann!

Det er sommar og is smaker heilt nydelig - enten aleine eller som tilbehør til norske bær, pai, kaker m.m😍 Så idag har eg lyst å dele en oppskrift på heimelaga vaniljeis fra boka mi Sunnare søtsaker!

Uten sukker, uten ismaskin, superenkel å lage og kun 4 ingredienser:

Sanity Image

Ingredienser:

4 dl kremfløyte

4 eggeplommer

3 ss sukrin+ eller finesse (eller 6 ss sukker)

1/2 ts ekte vaniljepulver (eller fra fra 1 vaniljestang)

Slik gjer du:

1. Visp fløyten til krem. I ein anna bolle visper du sammen eggeplommer og søtning til en luftig eggedosis.

2. Vend deretter kremen sammen med eggedosisen med ein slikkepott. Hell i en passelig brødform eller boks.

3. La stå i frysaren i minst 4 timer. Før servering anbefaler eg å sette isen ein halvtimes tid i kjøleskapet så den mjuker uten å smelte.

TIPS! Dette er ei grunnoppskrift du gjerne kan variere. Tilsett for eksempel 3-4 ss kakaopulver og 100 g hakka sjokoladebiter og sjokoladeis!

Sanity Image

Kjempegod - her som tilbehør til verdens beste rabarbra- og jordbær smuldrepai😍

Ha en nydelig dag!

Annonse

4 Kommentarer

A

Anita-Irene

25. juli 2025

wow <3

Linda Stuhaug

27. juli 2025

😍

P

Priya

27. juli 2025

Hvilken sukrin bruker du? 😊

Linda Stuhaug

28. juli 2025

Sukrin+😊

SKRIV EN KOMMENTAR