Annonse
6. oktober 2021
Sukkerfri smuldrepai med norske epler
Åh, den smuldrepaien her blei berre skikkelig god! Kombinasjonen av søte, møre og bakte epler med den crunchy toppingen… altså, nam♥ Og det beste? Den er virkelig superenkel å lage!
Har du med andre ord epler til overs, prøv denne. Eller kjøp inn epler for å lage den – den er virkelig verdt det 😀
Du trenger, 1 paiform:
• 1-1,5 kg epler
• 4 ss sukrin gold (eller 4 ss anna søtning)
• 2-3 ts kanel
–
• 100 g havregryn
• 100 g valgfrie nøtter (eg brukte valnøtter og mandler)
• 100 g sukrin gold (eller 100 g anna søtning)
• 100 g romtemperert smør
• 50 g speltmjøl, kveitemjøl eller glutenfritt mjøl
Slik gjer du:
1. Del eplene i båter. Vend inn sukrin gold og kanel, og ha over i ein paiform.
2. Ha alle ingrediensane til smudretoppingen i en bolle og kna sammen med hendene.
3. Fordel smuldretoppingen over eplene.
4. Steik på 175 grader i 45 minutt, eller til smudretoppingen er godt gyllen.
Avkjøl litt før servering, eller varm litt opp igjen før servering. Nydelig med vaniljeis eller ein klatt vaniljekesam/vaniljeyoghurt.
Prøv! Du vil ikkje angre♥
Annonse
20 Kommentarer
Nina
15. november 2021

Linda Stuhaug
16. november 2021
Nina
30. oktober 2021

Linda Stuhaug
1. november 2021
Nina
29. oktober 2021
Ingvill Goos
20. oktober 2021
Ingvill Goos
20. oktober 2021

Linda Stuhaug
21. oktober 2021
Lene
17. oktober 2021

Linda Stuhaug
17. oktober 2021
Karen-Marie Davidsen
11. september 2022

Linda Stuhaug
11. september 2022
Silvi
6. august 2022

Linda Stuhaug
7. august 2022
Tove Lise Silassen
22. september 2024

Linda Stuhaug
24. september 2024
Barbro Ugedal
25. mars 2022

Linda Stuhaug
27. mars 2022
linda tvergrov
18. oktober 2022

Linda Stuhaug
20. oktober 2022
SKRIV EN KOMMENTAR