Annonse
5. september 2016
Sunne bananpannekaker
Hei godtfolk!
Håper alle har hatt en nydelig helg – det har vertfall eg i godt selskap og strålande sol! Ei ny veke er i gang, og vi starter som alltid med kjøttfri mandag. Idag har eg en litt søtere oppskrift å dele med dere, nemlig sunne bananpannekaker 🙂
Uten tilsatt sukker, grove og saftige. Med modne bananer som skaper sødme trenger man ikkje ekstra søtning, så alle ingrediensene i denne pannekakerøra finner du garantert på dagligvarebutikken! Like gode for store som små:
Sunne bananpannekaker, 2 porsjoner
2 modne bananer
2 egg
100 g havremel
2 ts bakepulver
1/2 dl melk eller vatn
kanel
kardemomme
Slik gjer du:
Mos bananene med en gaffel. Rør deretter sammen alle ingrediensene til en jevn og fyldig pannekakerøre. Juster evt. med litt meir væske om nødvendig.
Steik gylne pannekaker på middels varme. Server varme, lune eller kalde med eller uten topping!
Bananpannekakene kan du spise til frukost, lunsj eller kveldsmat. Dei kan fint nytes som mellommåltid, sunn snacks eller til ettermiddagskaffien. Dei holder seg ferske minst 1 døgn i kjøleskapet, så lag gjerne kvelden i forveien og ha frukosten eller lunsjen klar til dagen etterpå!
Server med den toppingen du liker best. Mine favoritter er desse smakskombinasjonane:
– cottage cheese og syltetøy
– cottage cheese og fibersirup
– gresk yoghurt og syltetøy
– sukkerfri nugatti
– mandelsmør med bananbiter
– brunost
… MEN, pannekakene er så saftige og smakfulle i seg sjølv at topping absolutt ikkje er nødvendig!
Ha en nydelig start på den nye veka alle sammen!
Sola skinner i Oslo idag også – en fin start på høsten 🙂
Annonse
8 Kommentarer
Diana
15. april 2018

Linda Stuhaug
15. april 2018
Kamilla
12. april 2018

Linda Stuhaug
12. april 2018
Nina
28. mars 2020

Linda Stuhaug
28. mars 2020
Beate K Johnsen
16. juli 2018

Linda Stuhaug
23. juli 2018
SKRIV EN KOMMENTAR