Annonse
14. juli 2017
Taco enchiladas
Riktig god fredag!
Det blei eit par stille dager her, sånn er det til fjells uten dataen pakka i sekken. Juli vil generelt vere en litt roligere måned på bloggen, det er nemlig den minst travle bloggmåneden og da tar eg meg friheten til litt slakkere tøyler 🙂 Men idag er det fredag og eg vil dele en digg fredagsmiddag med dere: taco enchiladas!
Fredagstacoen er obligatorisk for mange, men det er godt å variere den tradisjonelle tacoen innimellom. Taco enchiladas var skikkelig godt, enkelt å lage og ferdig på halvtimen. Passer egentlig like godt til helgemiddag som kvardagsmiddag, for både sunt og næringsrikt er det og 🙂
Taco enchiladas, 2-3 personer
400 g karbonadedeig
1 løk
1 paprika
2-3 ss tacokrydder (oppskrift HER), evt. 1 pose tacokrydder
200 g hakkede tomater
6-8 lomper
mais
ost
Slik gjer du:
1. Sett ovnen på 200 grader, varmluft eller grillfunksjon. Steik karbonadedeig med hakka løk og paprika, tilsett tacokrydder og hakkede tomater. La det småkoke eit par minutter.
2. Fyll lompene med tacoblandinga og litt mais. Rull sammen og legg i en ildfast form. Bruk gjerne en tannstikke til å holde lompene sammen.
3. Topp med valgfrie grønnsaker (kan sløyfes) og revet ost. Bruk gjerne litt salsasaus under osten om det er ønskelig. Steik midt i ovnen i 5-10 minutter, til osten er gyllen og lompene lett sprø.
Server med en frisk salat, rømme eller guacamole og gjerne en klatt salsasaus!
Tips!
Bruk gjerne bønner framfor karbonadedeig for en vegetarvariant. Eller bytt ut deler av karbonadedeig med bønner for litt mindre kjøtt 🙂
Nydelig! Kan anbefalast til alle tacoelskere 😉
Håper det frister!
Då gjenstår det å sei god helg alle sammen♥
Annonse
4 Kommentarer
Annonym
15. oktober 2018

Linda Stuhaug
16. oktober 2018
Annonym
21. oktober 2018

Linda Stuhaug
21. oktober 2018
SKRIV EN KOMMENTAR