Linda Stuhaug

16. februar 2014

Vinnaren og resultat av giveaway!

Vinnaren og resultat av giveaway!
Er dere spente? 😉 Lørdag klokka 11 var det stopp – og eg ba rett og slett pappa om å sei ett tall mellom 0 og 909! "909?!" tenkte eg – herlighet så mange som var med på giveawayen! Vit at eg har lest gjennom kvar einaste kommentar, og at eg setter pris på kvar og en av dere. Eg har sjølv fått veldig masse positivt ut av den, så det er en vinn-vinn situasjon – spesielt for den heldige som stikker av med alle godsakene 😉
Eg skreiv at man også kunne legge igjen noken ord om kva som er bra, kva eg kan gjere bedre, endringer, ønsker – fordi eg vil utvikle meg til det bedre. Her kom det utrulig mange fine tilbakemeldinger (?) om kva eg gjer bra og burde fortsette med, men også tips, ønsker og konstruktiv kritikk. Det kom inn veldig masse forskjellig – men eg skriver opp det som gjekk igjen mange ganger, med ett lite "svar" etterpå –
Dere ønsker eg skal skrive på bokmål. Det vil gi deg fleire lesere og bedre forståelse for oss. Svar: Eg kommer ikkje til å skrive skrifte skrivemåten min. Det er naturlig for meg å skrive på måten eg snakker på, og eg vil rett og slett føle meg falsk og unatulig om eg skal begynne å skrive på bokmål. Det er mulig det trekker opp lesertallet på bloggen, men dropper folk å komme innom fordi eg skriver nynorsk så får dei heller la vere.
Opplyse oftere om kaloriinnhold. Gjerne på alle oppskrifter, per 100 g. Svar: Eg rekner av og til på kaloriinnholdet, men det er vanskelig på oppskrifter eg ikkje måler alle ingrediensene. Sjølv teller eg ikkje kalorier, og rekner det ut kun for deres skyld, innimellom fordi eg sjølv er nysgjerrig. Eg vil fortsette med det på noken oppskrifter – og da skriver eg det i innlegget – men fokuset er ikkje kalorier på denne bloggen, så eg vil ikkje gjere det på alle oppskriftene.
Meir middagstips, og gjerne lunsjtips/matpakketips. Søtsaker er godt, men middag først! Svar: Sunne søtsaker har tatt overhånd på bloggen dei siste to månedene, fordi hodet og kroppen min sprenger av ideer og bakeabstinenser. Men meir oppskrifter på middag og matpakketips skal eg prøve på, det er viktig med variasjon!
Kylling med pestokrema grønnsake HERgrønnsaksgrateng med karbonadedeig HERheimelaga laseburger HER laks med baconostsaus HER.
Ordne på designet, få bedre oversikt og søkefelt. Det er ofte litt rotette, og vanskelig å finne fram til tidligere oppskrifter. Svar: Eg er heilt enig! Det er derfor eg har kontakta ei dyktig jente som holder på å lage nytt design til meg no. Eg håper det kommer i løpet av neste uke – da blir det meir oversiktlig, med søkefelt og oversetter til fleire språk! Gleder meg masse.
Gi ut egen kokebok, og starte kursing rundt i Norge. Også var det noken som skreiv at eg skulle starta egen cafe! *Stort glis* Svar: Som mange av dere veit, så har eg hatt eg drøm om å gi ut kokebok heilt sida eg var lita jente. Da var det retta mot kokkeyrket, fordi eg hadde ambisjoner om å bli verdens beste kokk. Eg håper selfølgelig det er en drøm om går i oppfyllelse etterkvart, og det er utrulig kjekt at så mange skriver det til meg, det varmer virkelig 🙂 Når det gjelder kursing så hadde det våre utrulig kjekt, men eg ingen utdanning innen dette, og det vil derfor bli vanskelig. Men framtida er fortsatt lys veit dere, eg er enda ung!
Dere vil vite meir om meg – gjerne ta en spørsmålsrunde. Vi vil vite meir om jenta bak bloggen. Svar: Eg skal tenke på det spørsmålsrunde, hehe. Veldig mange har etterspurt det, så muligens. Eg ønsker ikkje koble inn for masse privatliv i bloggen, men eg har jo skreve litt og gitt utrrykk for en livsstilsendring eg har gått gjennom, som mange er nysgjerrige på. Får sjå kva innlegg som kommer!
Fylte grønnsaker HERkvit tunfiskpizza HERlaks og grønnsaksgrateng HERheimelaga fiskesuppe HER.
Skrive meir om trening, spesielt styrketrening. Du er jo utdanna Personlig Trener! Svar: Meir treningsrelaterte innlegg kommer meir av framover. Eg har litt halvskrivne innlegg og planer i forhold til treningsinnlegg, men er det noken som har ønsker om kva eg skal skrive om, så skrik ut!
Skrive meir om mi eiga trening og treningsprogrammet mitt. Gjerne øktene dine, korleis du trener, kor ofte og kor mange kilo. Svar: Veldig kjekt at dere interesserer dere for det, men eg kommer ikkje til å legge ut detaljerte beskrivelser av øktene eller programmet mitt. Eg kan selfølgelig fortelle litt, men eg vil ikkje fokusere på å vere en treningsblogg som skriver kor mange kilo som blei løfta under dagens markløft. Det er ulike grunner til det, blant anna så må eg sette ei grense, eg har ikkje kapasitet til å blogge om alt.
Avslutter innlegget med å skrive vinnaren, som er Gunn Hilde! Gratulerer, eg har sendt deg en mail 🙂 Det kom en del spørsmål i innlegget – men det blir umulig for meg å svare på alle når det var så mange kommentarer. Still dei gjerne igjen her om det var noke spesielt du lurte på! Stay tuned, seinare idag blir det kommer oppskrift på ny fristelse 🙂

Er dere spente? 😉
Lørdag klokka 11 var det stopp – og eg ba rett og slett pappa om å sei ett tall mellom 0 og 909! "909?!" tenkte eg – herlighet så mange som var med på giveawayen! Vit at eg har lest gjennom kvar einaste kommentar, og at eg setter pris på kvar og en av dere. Eg har sjølv fått veldig masse positivt ut av den, så det er en vinn-vinn situasjon – spesielt for den heldige som stikker av med alle godsakene 😉

Eg skreiv at man også kunne legge igjen noken ord om kva som er bra, kva eg kan gjere bedre, endringer, ønsker – fordi eg vil utvikle meg til det bedre. Her kom det utrulig mange fine tilbakemeldinger (?) om kva eg gjer bra og burde fortsette med, men også tips, ønsker og konstruktiv kritikk. Det kom inn veldig masse forskjellig – men eg skriver opp det som gjekk igjen mange ganger, med ett lite "svar" etterpå –

Dere ønsker eg skal skrive på bokmål.
Det vil gi deg fleire lesere og bedre forståelse for oss.
Svar: Eg kommer ikkje til å skrive skrifte skrivemåten min. Det er naturlig for meg å skrive på måten eg snakker på, og eg vil rett og slett føle meg falsk og unatulig om eg skal begynne å skrive på bokmål. Det er mulig det trekker opp lesertallet på bloggen, men dropper folk å komme innom fordi eg skriver nynorsk så får dei heller la vere.

Opplyse oftere om kaloriinnhold.
Gjerne på alle oppskrifter, per 100 g.
Svar: Eg rekner av og til på kaloriinnholdet, men det er vanskelig på oppskrifter eg ikkje måler alle ingrediensene. Sjølv teller eg ikkje kalorier, og rekner det ut kun for deres skyld, innimellom fordi eg sjølv er nysgjerrig. Eg vil fortsette med det på noken oppskrifter – og da skriver eg det i innlegget – men fokuset er ikkje kalorier på denne bloggen, så eg vil ikkje gjere det på alle oppskriftene.

Meir middagstips, og gjerne lunsjtips/matpakketips.
Søtsaker er godt, men middag først!
Svar: Sunne søtsaker har tatt overhånd på bloggen dei siste to månedene, fordi hodet og kroppen min sprenger av ideer og bakeabstinenser. Men meir oppskrifter på middag og matpakketips skal eg prøve på, det er viktig med variasjon!


Kylling med pestokrema grønnsake HER grønnsaksgrateng med karbonadedeig HER heimelaga laseburger HER laks med baconostsaus HER.

Ordne på designet, få bedre oversikt og søkefelt.
Det er ofte litt rotette, og vanskelig å finne fram til tidligere oppskrifter.
Svar: Eg er heilt enig! Det er derfor eg har kontakta ei dyktig jente som holder på å lage nytt design til meg no. Eg håper det kommer i løpet av neste uke – da blir det meir oversiktlig, med søkefelt og oversetter til fleire språk! Gleder meg masse.

Gi ut egen kokebok, og starte kursing rundt i Norge.
Også var det noken som skreiv at eg skulle starta egen cafe! *Stort glis*
Svar: Som mange av dere veit, så har eg hatt eg drøm om å gi ut kokebok heilt sida eg var lita jente. Da var det retta mot kokkeyrket, fordi eg hadde ambisjoner om å bli verdens beste kokk. Eg håper selfølgelig det er en drøm om går i oppfyllelse etterkvart, og det er utrulig kjekt at så mange skriver det til meg, det varmer virkelig 🙂 Når det gjelder kursing så hadde det våre utrulig kjekt, men eg ingen utdanning innen dette, og det vil derfor bli vanskelig. Men framtida er fortsatt lys veit dere, eg er enda ung!

Dere vil vite meir om meg – gjerne ta en spørsmålsrunde.
Vi vil vite meir om jenta bak bloggen.
Svar: Eg skal tenke på det spørsmålsrunde, hehe. Veldig mange har etterspurt det, så muligens. Eg ønsker ikkje koble inn for masse privatliv i bloggen, men eg har jo skreve litt og gitt utrrykk for en livsstilsendring eg har gått gjennom, som mange er nysgjerrige på. Får sjå kva innlegg som kommer!


Fylte grønnsaker HER kvit tunfiskpizza HER laks og grønnsaksgrateng HER heimelaga fiskesuppe HER.

Skrive meir om trening, spesielt styrketrening.
Du er jo utdanna Personlig Trener!
Svar: Meir treningsrelaterte innlegg kommer meir av framover. Eg har litt halvskrivne innlegg og planer i forhold til treningsinnlegg, men er det noken som har ønsker om kva eg skal skrive om, så skrik ut!

Skrive meir om mi eiga trening og treningsprogrammet mitt.
Gjerne øktene dine, korleis du trener, kor ofte og kor mange kilo.
Svar: Veldig kjekt at dere interesserer dere for det, men eg kommer ikkje til å legge ut detaljerte beskrivelser av øktene eller programmet mitt. Eg kan selfølgelig fortelle litt, men eg vil ikkje fokusere på å vere en treningsblogg som skriver kor mange kilo som blei løfta under dagens markløft. Det er ulike grunner til det, blant anna så må eg sette ei grense, eg har ikkje kapasitet til å blogge om alt.

Avslutter innlegget med å skrive vinnaren, som er Gunn Hilde!
Gratulerer, eg har sendt deg en mail 🙂

Det kom en del spørsmål i innlegget – men det blir umulig for meg å svare på alle når det var så mange kommentarer. Still dei gjerne igjen her om det var noke spesielt du lurte på! Stay tuned, seinare idag blir det kommer oppskrift på ny fristelse 🙂

Annonse

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg