Linda Stuhaug

Druesalat med purreløk, eple og valnøtter

Druesalat med purreløk, eple og valnøtter
Goood torsdag♥
Dagens oppskrift er en slags blanding av drue- og purreløksalat og waldorfsalat. Vi kan vell sei at det er ein pimpa drue- og purreløksalat, som rett og slett er tilsatt eple og valnøtter for ekstra smak og crunch. Den blei vertfall innimari god, og den er SÅ enkel å lage. Anbefalast virkelig!
Denne salaten her passer til det meste (og ikkje berre i desember og juletid altså); ha den på koldtbord, tapasbord, frukostbord eller lunsjbord. Bruk den som ein del av pålegget på brødskiva eller i wraps, eller bruk den som tilbehør til middagen. Den passer virkelig supergodt til kylling og kalkun, laks eller biff!
Du trenger, 1 mellomstor skål ♦ 500 g lilla druer (1 boks) ♦ 1 liten/mellomstor purreløk ♦ 1 eple ♦ 2-3 gode never valnøtter
Dressing 300 g kesam eller rømme (1 beger) 100 g majones 2 ss sukker/1 ss sukrin+ en liten skvis sitron
Slik gjer du: Del druene i to og grovhakk eplet. Del purreløken på langs, vask den godt og skjær opp i små biter. Grovhakk valnøttene og ha alt i en bolle.
Bland sammen dressingen og smak til. Bland så dressingen inn i drue-blandinga. La den stå kjølig til servering 🙂
Som nevnt passer den til det meste, og eg serverte salaten som ein del av middagen. Kalkun (kyllingfilet passer like godt!), ovnsbakte potetbåter og gulrotstaver + denne digge druesalaten. En kjempegod kombinasjon♥
Prøv denne du også!
Og du, hugs å følge meg på facebook-sida mi HER og instagram unde @lindastuhaug 🙂 Eg blir og veldig glad for tilbakemeldinger på oppskriftene eg deler♥

Goood torsdag♥

Dagens oppskrift er en slags blanding av drue- og purreløksalat og waldorfsalat. Vi kan vell sei at det er ein pimpa drue- og purreløksalat, som rett og slett er tilsatt eple og valnøtter for ekstra smak og crunch. Den blei vertfall innimari god, og den er SÅ enkel å lage. Anbefalast virkelig!

Denne salaten her passer til det meste (og ikkje berre i desember og juletid altså); ha den på koldtbord, tapasbord, frukostbord eller lunsjbord. Bruk den som ein del av pålegget på brødskiva eller i wraps, eller bruk den som tilbehør til middagen. Den passer virkelig supergodt til kylling og kalkun, laks eller biff!

Du trenger, 1 mellomstor skål
♦ 500 g lilla druer (1 boks)
♦ 1 liten/mellomstor purreløk
♦ 1 eple
♦ 2-3 gode never valnøtter

Dressing
300 g kesam eller rømme (1 beger)
100 g majones
2 ss sukker/1 ss sukrin+
en liten skvis sitron

Slik gjer du:
Del druene i to og grovhakk eplet. Del purreløken på langs, vask den godt og skjær opp i små biter. Grovhakk valnøttene og ha alt i en bolle.

Bland sammen dressingen og smak til. Bland så dressingen inn i drue-blandinga. La den stå kjølig til servering 🙂

Som nevnt passer den til det meste, og eg serverte salaten som ein del av middagen. Kalkun (kyllingfilet passer like godt!), ovnsbakte potetbåter og gulrotstaver + denne digge druesalaten. En kjempegod kombinasjon♥

Prøv denne du også!

Og du, hugs å følge meg på facebook-sida mi HER og instagram unde @lindastuhaug 🙂 Eg blir og veldig glad for tilbakemeldinger på oppskriftene eg deler♥

6 Kommentarer

I

Inga Mathisen Remmen

24. januar 2021

Hørte deg på radioen. Og ble nysgjerrig. Tåler ikke endel matvarer . Og vil prøve å kombinere litt ingredienser.

Linda Stuhaug

24. januar 2021

Så bra 😀 Håper eg kan inspirere deg framover 😀

C

Charlotte

18. desember 2020

Nam! Denne skal jeg ha til juletapasen imorra Hvor lenge tror du den holder i kjøleskapet?

Linda Stuhaug

19. desember 2020

Tja, den holder fint eit par dager iallefall 😀

H

Halvard

13. desember 2020

Denne ser god ut.

Linda Stuhaug

13. desember 2020

Veldig god var den 😀

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg