Annonse
10. desember 2020
Druesalat med purreløk, eple og valnøtter
Goood torsdag♥
Dagens oppskrift er en slags blanding av drue- og purreløksalat og waldorfsalat. Vi kan vell sei at det er ein pimpa drue- og purreløksalat, som rett og slett er tilsatt eple og valnøtter for ekstra smak og crunch. Den blei vertfall innimari god, og den er SÅ enkel å lage. Anbefalast virkelig!
Denne salaten her passer til det meste (og ikkje berre i desember og juletid altså); ha den på koldtbord, tapasbord, frukostbord eller lunsjbord. Bruk den som ein del av pålegget på brødskiva eller i wraps, eller bruk den som tilbehør til middagen. Den passer virkelig supergodt til kylling og kalkun, laks eller biff!
Du trenger, 1 mellomstor skål
♦ 500 g lilla druer (1 boks)
♦ 1 liten/mellomstor purreløk
♦ 1 eple
♦ 2-3 gode never valnøtter
Dressing
300 g kesam eller rømme (1 beger)
100 g majones
2 ss sukker/1 ss sukrin+
en liten skvis sitron
Slik gjer du:
Del druene i to og grovhakk eplet. Del purreløken på langs, vask den godt og skjær opp i små biter. Grovhakk valnøttene og ha alt i en bolle.
Bland sammen dressingen og smak til. Bland så dressingen inn i drue-blandinga. La den stå kjølig til servering 🙂
Som nevnt passer den til det meste, og eg serverte salaten som ein del av middagen. Kalkun (kyllingfilet passer like godt!), ovnsbakte potetbåter og gulrotstaver + denne digge druesalaten. En kjempegod kombinasjon♥
Prøv denne du også!
Og du, hugs å følge meg på facebook-sida mi HER og instagram unde @lindastuhaug 🙂 Eg blir og veldig glad for tilbakemeldinger på oppskriftene eg deler♥
Annonse
8 Kommentarer
Inga Mathisen Remmen
24. januar 2021

Linda Stuhaug
24. januar 2021
Charlotte
18. desember 2020

Linda Stuhaug
19. desember 2020
Halvard
13. desember 2020

Linda Stuhaug
13. desember 2020
Anneli
2. august 2024

Linda Stuhaug
3. august 2024
SKRIV EN KOMMENTAR