Annonse
3. oktober 2023
Laks med ovnsbakte poteter & restegrønnsaker
Hei dåkke!
Idag tenkte eg å vise middagen vi hadde igår, som var ein skikkelig matreddermiddag med det vi hadde i kjøleskapet heime! Eg fant nemlig litt diverse grønnsaker og poteter som var på tide å bruke, i tillegg til ein Kesam utgått på dato for 6 veker sida, og ein pakke matredda laks i frysaren. Dette blei resultatet:
Her ser dåkke det eg fant av poteter og grønnsaker:
→ En pakke reddiker
→ Blomkål
→ 2 slappe gulrøtter
→ Poteter som var på tide å bruke
→ En småslapp squash
→ Litt vårløk
Dette var det eg hadde, men blir du inspirert av denne middagen, så må du såklart bruke det du har tilgjengelig heime!
Eg kutta alt i biter, hadde det over på eit steikebrett med bakepapir og over med litt olje og krydder. Satte det inn i ovnen på 200 grader varmluft i ca 30-40 minutt, til det var gyllent og mørt.
Kesamen smakte like godt, ikkje berre gjekk den ut på dato for 6 veker sida, den har også stått åpen i fleire veker!
Og så enkelt var det å lage ein sunn, næringsrik matreddermiddag med kun det vi hadde heime av diverse ingredienser!
Annonse
SKRIV EN KOMMENTAR