Annonse
21. oktober 2020
Mi beste oppskrift på sunnare og grov paibunn!

Hei godtfolk!
Heilt sidan eg lagde denne oppskrifta på sunnare og grov paibunn for nokon år sidan, så den vore en favoritt. Deigen er superenkel å jobbe med, den er veldig god på smak, paibunnen fungerer som base for kva som helst av fyll, den kan forsteikast i forveien og den kan frysast etter forsteiking. Oppskrifta har fulgt meg nokon år, og det er denne oppskrifta eg bruker på alle middagspaiane (med vanlig bunn) eg har i arkivet fra dei siste åra.
Hei godtfolk!
Heilt sidan eg lagde denne oppskrifta på sunnare og grov paibunn for nokon år sidan, så den vore en favoritt. Deigen er superenkel å jobbe med, den er veldig god på smak, paibunnen fungerer som base for kva som helst av fyll, den kan forsteikast i forveien og den kan frysast etter forsteiking. Oppskrifta har fulgt meg nokon år, og det er denne oppskrifta eg bruker på alle middagspaiane (med vanlig bunn) eg har i arkivet fra dei siste åra.

Bli medlem og få tilgang til alle mine innlegg!
Medlemsfordeler
- Full tilgang til alle oppskrifter og artikler
- Reklamefritt innhold
- Støtt arbeidet med å skape kvalitetsinnhold
Annonse