Linda Stuhaug

Annonse

14. juni 2022

Min favoritt lompepizza - og gode tips til å få fast og sprø bunn!

Min favoritt lompepizza - og gode tips til å få fast og sprø bunn!
Hei godtfolk! Lompepizza står faktisk på helgemenyen vår nesten kvar einaste helg. Det er så lettvint og godt, og etter mi meining den beste måten å lage pizza på. Men, det er alfa omega at lompebunnen er fast/sprø, og idag tenkte eg at eg skulle dele mine beste tips for å få den nettopp slik😊 Eg synes vertfall ikkje det er godt når lompepizzaen er slapp og soggy, hehe...
Mine beste tips for fast/sprø lompebunn (godt sprø i kantane, fast i midten):
  1. Ikkje bruk for mykje fyll! Verken saus, topping eller ost. Då har ikkje lompa sjangs å bli stekt gjennom fyllet!
  2. Steik lompepizzaen litt lengre enn du trur! Den burde bli godt, godt gyllen i kantane og på osten.
  3. Avkjøl litt før servering.
Eg har og eit fjerde triks visst du vil vere heilt skråsikker på at lompepizzaen blir sprø, og då heile veien inn mot midten også, og det er å forsteike lompa til den er gyllen og sprø før du tar på fyllet🤗
Min favoritt lompepizza består av: → Eit tynt lag grønn pesto → Skiver av spekeskinke → Raspa ost. → Bruker og rødløk, spisspaprika eller andre grønnsaker eg har tilgjengelig på toppen over osten Steiker så på 200 grader, gjerne varmluft i 8-10 minutt, eller til eg ser at pizzaen er godt nok stekt. Avkjøler litt og serverer med en skikkelig god salat💚
PS! Perfekt å lage lompepizza av tørre lomper! Ellers kan du lage lompepizza med alt slags fyll, her er det berre fantasien som setter grenser😊 Men akkurat denne er min all time favoritt som eg ofte går tilbake til♥︎ Fekk du nokon gode tips og triks her? Kanskje det blir lompepizza iløpet av veka?🤩

Hei godtfolk!

Lompepizza står faktisk på helgemenyen vår nesten kvar einaste helg. Det er så lettvint og godt, og etter mi meining den beste måten å lage pizza på. Men, det er alfa omega at lompebunnen er fast/sprø, og idag tenkte eg at eg skulle dele mine beste tips for å få den nettopp slik😊 Eg synes vertfall ikkje det er godt når lompepizzaen er slapp og soggy, hehe...


Mine beste tips for fast/sprø lompebunn (godt sprø i kantane, fast i midten):

  1. Ikkje bruk for mykje fyll! Verken saus, topping eller ost. Då har ikkje lompa sjangs å bli stekt gjennom fyllet!

  2. Steik lompepizzaen litt lengre enn du trur! Den burde bli godt, godt gyllen i kantane og på osten.

  3. Avkjøl litt før servering.

Eg har og eit fjerde triks visst du vil vere heilt skråsikker på at lompepizzaen blir sprø, og då heile veien inn mot midten også, og det er å forsteike lompa til den er gyllen og sprø før du tar på fyllet🤗

Min favoritt lompepizza består av:
→ Eit tynt lag grønn pesto
→ Skiver av spekeskinke
→ Raspa ost.
→ Bruker og rødløk, spisspaprika eller andre grønnsaker eg har tilgjengelig på toppen over osten

Steiker så på 200 grader, gjerne varmluft i 8-10 minutt, eller til eg ser at pizzaen er godt nok stekt. Avkjøler litt og serverer med en skikkelig god salat💚

PS! Perfekt å lage lompepizza av tørre lomper!

Ellers kan du lage lompepizza med alt slags fyll, her er det berre fantasien som setter grenser😊 Men akkurat denne er min all time favoritt som eg ofte går tilbake til♥︎

Fekk du nokon gode tips og triks her? Kanskje det blir lompepizza iløpet av veka?🤩

Annonse

16 Kommentarer

I

Ingrid

19. august 2022

Finnes d lavkarbo lomper en kan bruke?

Linda Stuhaug

21. august 2022

Nei, ikkje lomper😅

A

Anne Lyslo

19. juni 2022

Hadde lompepizza i går.😘Det var knallgodt og raskt å lage!!

Linda Stuhaug

20. juni 2022

Sant🤩

T

Tone

2. mars 2025

Hei :) Hvor mange lomper spiser du hvis det er middag? Tone

Linda Stuhaug

3. mars 2025

Kjem heilt an på :) Ete alltid salat på sida også!

I

Ingvild

21. juni 2022

Går det greit med fryste lomper? Tiner du de isåfall opp før du tar på fyll?

Linda Stuhaug

22. juni 2022

Ja, eg bruker ofte fryste lomper, men tiner dei først ja :)

P

Pia Blessing

26. september 2022

Er dette vanlege lomper slik du bruker til pølse i staden for brød?

Linda Stuhaug

27. september 2022

Ja :)

R

Rannveig Hjelset

27. november 2022

Vår lompepizza i går med det vi hadde: Pesto, spekeskinke, rester av dadler og fetaost, et par oliven og et lite ostedryss. Kjempegodt!

Linda Stuhaug

27. november 2022

Høyres nydelig ut🤩

M

Magdalena

14. juni 2022

Hvilken lomper bruker du?

Linda Stuhaug

15. juni 2022

Kjøper som regel Buer sine :)

K

Kirsti Forsth

19. juni 2023

Høres godt ut, skal prøve dette! Da vil også ha på grønne oliven, det har jeg på pitabrød som jeg også steker som en pizza, med samme fyll som lompen her.

Linda Stuhaug

20. juni 2023

Ah kunne ønske eg likte oliven😍

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg