Linda Stuhaug

15. mars 2014

Naturlige, seige browniestrøfler

Naturlige, seige browniestrøfler
Kva med seige, søte, nydelige browniestrøfler ikveld? Desse lages bokstavligtalt på maks 10 miniutter fra start til slutt, før dei trenger å avkjøle seg litt. Ei enkel oppskrift med i utgangspunktet 3 ingredienser, med masse antioksidanter fra både kakao og nøtter. Dei er seige, søte og nydelig gode – så kan det bli bedre enn det?
Seige browniestrøfler, 10-15 stk 4 store, saftige dadler, ca 80 g uten stein 40 g valgfri nøtter 1 ss, 15 g kakao en klype salt evt. 15 g valgfri tørrvare – ikkje nødvendig
Slik gjer du: Ha alle ingrediensene i en foodprosessor eller kraftig blender, og kjør til en jevn og klumpfri masse i ca. 2 minutter. Gjer massen kompakt mellom hendene og trill til munnfulle kuler. Rull gjerne i hakkede peanøtter, kokos, kakao eller lignende om du ønsker det.
Trøflene smaker nesten best rett fra frysaren eller kjøleskapet!
Mi nye, lekre kjøkkenvekt 🙂
Eg var utålmodig og lot dei ikkje stå lenge nok før eg skulle ta bilder, men dei er i utgangspunktet meir kompakte enn som dei viser! Aller best er dei når dei kommer rett fra fryseren, og blir spist etter noken minutter i romtemperatur 🙂
Så gode!
Eg lagde browniestrøfler og karamelltrøfler ista, og allerede kost meg med fleire stykker. Karamelltrøflene blei også knallgode, dei kommer også oppskrift på!
Perfekt lørdagssnop av den litt sunnere typen! Naturlig sukkerfri, glutenfri, melkefri – så dei passer også for dei med allergi eller intorleranse for dette 🙂
Ha en fin lørdagskveld!

Kva med seige, søte, nydelige browniestrøfler ikveld?
Desse lages bokstavligtalt på maks 10 miniutter fra start til slutt, før dei trenger å avkjøle seg litt. Ei enkel oppskrift med i utgangspunktet 3 ingredienser, med masse antioksidanter fra både kakao og nøtter. Dei er seige, søte og nydelig gode – så kan det bli bedre enn det?

Seige browniestrøfler, 10-15 stk
4 store, saftige dadler, ca 80 g uten stein
40 g valgfri nøtter
1 ss, 15 g kakao
en klype salt
evt. 15 g valgfri tørrvare – ikkje nødvendig

Slik gjer du:
Ha alle ingrediensene i en foodprosessor eller kraftig blender, og kjør til en jevn og klumpfri masse i ca. 2 minutter. Gjer massen kompakt mellom hendene og trill til munnfulle kuler. Rull gjerne i hakkede peanøtter, kokos, kakao eller lignende om du ønsker det.

Trøflene smaker nesten best rett fra frysaren eller kjøleskapet!



Mi nye, lekre kjøkkenvekt 🙂

Eg var utålmodig og lot dei ikkje stå lenge nok før eg skulle ta bilder, men dei er i utgangspunktet meir kompakte enn som dei viser! Aller best er dei når dei kommer rett fra fryseren, og blir spist etter noken minutter i romtemperatur 🙂

Så gode!

Eg lagde browniestrøfler og karamelltrøfler ista, og allerede kost meg med fleire stykker. Karamelltrøflene blei også knallgode, dei kommer også oppskrift på!

Perfekt lørdagssnop av den litt sunnere typen!
Naturlig sukkerfri, glutenfri, melkefri – så dei passer også for dei med allergi eller intorleranse for dette 🙂

Ha en fin lørdagskveld!

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg