Linda Stuhaug

Annonse

28. april 2022

Ørret med bakte rotgrønnsaker & poteter

Ørret med bakte rotgrønnsaker & poteter
God torsdag! Her ser dåkke en middag eg hadde for litt sida:
Så og sei alt på denne tallerken var matredda/utgåtte matvarer. En skikkelig matredder/restemiddag der eg rett og slett brukte det eg fant heime😊
I kjøleskapet hadde eg desse grønnsakene her pluss poteter og en pakke ørret som eg tok opp fra frysaren (og hadde tint)
Trengte nesten ikkje tenke engang før middagen var på gang! Bakte rotgrønnsaker & poteter til ørret/laks synes eg er skikkelig godt, og det var det som stod på menyen!
Skrelte grønnsakene, kutta opp i jevnstore biter med potetene. Litt olje og diverse krydder over før eg satte det inn på 200 grader i ca. 30 minutt. Ørreten inn i ovnen dei siste 10-12 minuttane. Voila, middagen klar!
Serverte med en klatt kesam og rester av hummus fra kjøleskapet. En nydelig middag som eg håper kan inspirere deg til å lage noke lignande🤩 Sjå kva du har heime og improviser!

God torsdag!

Her ser dåkke en middag eg hadde for litt sida:

Så og sei alt på denne tallerken var matredda/utgåtte matvarer. En skikkelig matredder/restemiddag der eg rett og slett brukte det eg fant heime😊

I kjøleskapet hadde eg desse grønnsakene her pluss poteter og en pakke ørret som eg tok opp fra frysaren (og hadde tint)

Trengte nesten ikkje tenke engang før middagen var på gang! Bakte rotgrønnsaker & poteter til ørret/laks synes eg er skikkelig godt, og det var det som stod på menyen!

Skrelte grønnsakene, kutta opp i jevnstore biter med potetene. Litt olje og diverse krydder over før eg satte det inn på 200 grader i ca. 30 minutt. Ørreten inn i ovnen dei siste 10-12 minuttane. Voila, middagen klar!


Serverte med en klatt kesam og rester av hummus fra kjøleskapet. En nydelig middag som eg håper kan inspirere deg til å lage noke lignande🤩 Sjå kva du har heime og improviser!

Annonse

2 Kommentarer

H

Hildegun

22. januar 2025

Dette blei veldig godt! Super oppskrift for rydding i grønnsakskuffa! Dressing med kesam, sitronsaft, honning, salt og pepper, som passa godt til fisken! Dette blir ein gjenganger hos oss,garantert!

Linda Stuhaug

23. januar 2025

Nam😍

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg