Annonse
28. april 2022
Ørret med bakte rotgrønnsaker & poteter
God torsdag!
Her ser dåkke en middag eg hadde for litt sida:
Så og sei alt på denne tallerken var matredda/utgåtte matvarer. En skikkelig matredder/restemiddag der eg rett og slett brukte det eg fant heime😊
I kjøleskapet hadde eg desse grønnsakene her ↑ pluss poteter og en pakke ørret som eg tok opp fra frysaren (og hadde tint) ↓
Trengte nesten ikkje tenke engang før middagen var på gang! Bakte rotgrønnsaker & poteter til ørret/laks synes eg er skikkelig godt, og det var det som stod på menyen!
Skrelte grønnsakene, kutta opp i jevnstore biter med potetene. Litt olje og diverse krydder over før eg satte det inn på 200 grader i ca. 30 minutt. Ørreten inn i ovnen dei siste 10-12 minuttane. Voila, middagen klar!
Serverte med en klatt kesam og rester av hummus fra kjøleskapet. En nydelig middag som eg håper kan inspirere deg til å lage noke lignande🤩 Sjå kva du har heime og improviser!
Annonse
2 Kommentarer
Hildegun
22. januar 2025

Linda Stuhaug
23. januar 2025
SKRIV EN KOMMENTAR