Linda Stuhaug

Annonse

Pannebrød med trippel ost

Pannebrød med trippel ost
Oh la la, det brødet her😍 Pannebrød med trippel ost som passer perfekt til tapasbordet, til salaten, til middagen eller snacks! Skikkelig godt og veldig raskt og enkelt å lage!
→ Ingen elting eller heving → Brødet er ferdig på ca 20 minutt → Veldig anvendelig og passer til det meste
Du trenger, 8 biter: 300 g kesam (1 boks) 1 ts bakepulver 1/2 ts salt 100 g sammalt speltmjøl/kveitemjøl 100 g sikta speltmjøl/kveitemjøl Fyll: 1-2 ss kremgo urter 100 g fetaost blokk 1-2 never raspa ost
Slik gjer du: 1. Bland sammen ingrediensane til deiga. Ha litt mjøl på kjøkkkenbenken og kjevle den ut til den er ca 1 cm tjukk. 2. Fordel kremgo, fetaost og raspa ost i midten av deiga. Brett så deiga inn fra alle kanter så fyllet blir dekka. 3. Kjevle ut til den størrelsen som steikepanna di er. Steik pannebrødet gyllent på middels varme på begge sider. 4. Ha over litt finhakka urter og rut opp i like store biter. Server gjerne varm eller lunken😍
Prøv dette du og!

Oh la la, det brødet her😍 Pannebrød med trippel ost som passer perfekt til tapasbordet, til salaten, til middagen eller snacks! Skikkelig godt og veldig raskt og enkelt å lage!

→ Ingen elting eller heving
→ Brødet er ferdig på ca 20 minutt
→ Veldig anvendelig og passer til det meste

Du trenger, 8 biter:
300 g kesam (1 boks)
1 ts bakepulver
1/2 ts salt
100 g sammalt speltmjøl/kveitemjøl
100 g sikta speltmjøl/kveitemjøl

Fyll:
1-2 ss kremgo urter
100 g fetaost blokk
1-2 never raspa ost

Slik gjer du:
1. Bland sammen ingrediensane til deiga. Ha litt mjøl på kjøkkkenbenken og kjevle den ut til den er ca 1 cm tjukk.

2. Fordel kremgo, fetaost og raspa ost i midten av deiga. Brett så deiga inn fra alle kanter så fyllet blir dekka.

3. Kjevle ut til den størrelsen som steikepanna di er. Steik pannebrødet gyllent på middels varme på begge sider.

4. Ha over litt finhakka urter og rut opp i like store biter. Server gjerne varm eller lunken😍

Prøv dette du og!

Annonse

10 Kommentarer

A

Anne Lise

18. april 2024

Kan man bruke gresk yoghurt i stede for kesam

Linda Stuhaug

21. april 2024

Ja :)

L

Linn

15. juli 2024

Kan en bytte ut kesam med creme fraice?

Linda Stuhaug

16. juli 2024

Jaja :)

H

Hilde Kristin

19. april 2024

Dette må nok prøvast ved høve :-) Hjernen begynte også å spinne ift ein søt variant, kanskje bytte ut kesam med vaniljekesam, putte i litt søtning og kardemomme, og fylle med kanel og sukker/søtning og kanskje eit lite lag vaniljekrem. Kva trur du om det? Godt det snart er lunsj... :-)

Linda Stuhaug

21. april 2024

Absolutt, denne kan varierast i det uendelige😍

F

Frøydis

17. april 2024

Hei, kan du foreslå dn glutenfri variant?

Linda Stuhaug

18. april 2024

Har ikkje noke konkret. Du må nesten berre prøve deg fram😊

L

Lise

20. april 2024

Har du smør i panna? Eller bare på svak/middels varme på plata?

Linda Stuhaug

21. april 2024

Nei, eg har ikkje smør i panna :) Bruker middels varme som det står i teksten😊

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg