Annonse
17. april 2024
Pannebrød med trippel ost
Oh la la, det brødet her😍 Pannebrød med trippel ost som passer perfekt til tapasbordet, til salaten, til middagen eller snacks! Skikkelig godt og veldig raskt og enkelt å lage!
→ Ingen elting eller heving
→ Brødet er ferdig på ca 20 minutt
→ Veldig anvendelig og passer til det meste
Du trenger, 8 biter:
300 g kesam (1 boks)
1 ts bakepulver
1/2 ts salt
100 g sammalt speltmjøl/kveitemjøl
100 g sikta speltmjøl/kveitemjøl
Fyll:
1-2 ss kremgo urter
100 g fetaost blokk
1-2 never raspa ost
Slik gjer du:
1. Bland sammen ingrediensane til deiga. Ha litt mjøl på kjøkkkenbenken og kjevle den ut til den er ca 1 cm tjukk.
2. Fordel kremgo, fetaost og raspa ost i midten av deiga. Brett så deiga inn fra alle kanter så fyllet blir dekka.
3. Kjevle ut til den størrelsen som steikepanna di er. Steik pannebrødet gyllent på middels varme på begge sider.
4. Ha over litt finhakka urter og rut opp i like store biter. Server gjerne varm eller lunken😍
Prøv dette du og!
Annonse
10 Kommentarer
Anne Lise
18. april 2024

Linda Stuhaug
21. april 2024
Linn
15. juli 2024

Linda Stuhaug
16. juli 2024
Hilde Kristin
19. april 2024

Linda Stuhaug
21. april 2024
Frøydis
17. april 2024

Linda Stuhaug
18. april 2024
Lise
20. april 2024

Linda Stuhaug
21. april 2024
SKRIV EN KOMMENTAR