Annonse
27. mai 2024
Slik lager du cottage cheese wraps!
Wow! Det her blei jo skikkelig godt🤩 Eg er alltid skeptisk til nye trender, men denne likte eg! Ein super proteinrik og enkel cottage cheese wraps som du kan nyte til frukost, lunsj, i matpakken, som turmat, tacolefse eller kva du måtte ønske👌🏻
Denne er visst blitt en "hit" på tiltok og den begynne no å ta form på instagram også. Det er fleire ulike oppskrifter der ute, og eg tar testa den i ulike varianter. Med egg, uten egg, å mose cottage cheese, ikkje gjer det... Denne varianten her synes eg er den beste.
Hovedingrediensen er cottage cheese - og det ville eg holde på. Ved å bruke for mykje egg blir den meir om ein omelettwraps, og poenget med å bruke cottage cheese forsvinner litt. Men for all del, du kan bruke enda eit ekstra egg om du ønsker det :)
Til en wraps bruker eg:
• 200 g, 1/2 boks cottage cheese (original)
• 1 eggekvite
• litt krydder
(det går også an å lage den uten egg, men den holde ikkje like godt sammen då).
Slik gjer du:
Mos cottage cheese klumpfritt med stavmikser, bland inn en eggekvite og fordel tynt over en langpanne med bakepapir. Ha over litt krydder og steik midt i ovnen, 175 grader, på over-undervarme i ca. 30 minutt.
Avkjøl på rist og dra av bakepapiret. Fyll så med det pålegget du ønsker og rull forsiktig sammen så så den ikkje rivner. Nyt eit proteinrikt og godt måltid!
Eg fylte rapsen med kremgo (smurte eine sida så den limte wrapen sammen ved rulling), salat, ost, skinke, avokado og tomat. Heilt nydelig!
Annonse
6 Kommentarer
Hege
5. juni 2024

Linda Stuhaug
5. juni 2024
HILDEGUNN
5. juni 2024

Linda Stuhaug
6. juni 2024
Tonje
1. juni 2024

Linda Stuhaug
1. juni 2024
SKRIV EN KOMMENTAR