Linda Stuhaug

Annonse

5. august 2022

Squashburger - knallgode og superenkle å lage!

Squashburger - knallgode og superenkle å lage!
Desse fantastisk gode SQUASHBURGERANE blei fjorårets favoritt hos både meg og mange av dåkke😍 Er du ein av dei som testa? Eller kanskje du fekk lyst no? Dei anbefalast vertfall skikkelig, superenkle å lage og nydelige på smak!
PS! Mange måter å variere desse på! Bruk gjerne ulike krydder, urter og oster. Har du en favoritt ingrediens eller vri, del gjerne med meg i kommentarfeltet :)
Til 12 stk: • 2 store squash (700g) • 2 egg • 60 g havremjøl • 100 g raspa ost (eg digger jarlsberg her!) • Litt bladpersille, finhakka (kan sløyfast) • 2 sjalottløk, finhakka (gløymte i filmen🙈) • Eit godt dryss salt og pepper • Eit dryss chiliflak (eller bruk andre krydder for litt ekstra smak) • Smør til steiking
Framgangsmåte: 1. Rasp squashen på eit rivjern. 2. Ha squashen over i ein kjøkkenhanduk og knip ut væska. Det er meir enn du trur, så knip godt og lengre! 3. Vend så inn resten av ingrediensane. 4. Form til squashburgere mellom hendene og steik i smør på litt over middels varme på begge sider, til dei er godt gylne.
Server med ein god dipp eller dressing, med ein frisk salat og potetbåter, som grillmat med grilltilbehør, i pitabrød, wraps eller salat , på tapasbordet eller akkurat som du ønsker!
Velbekomme, håper det frister♥︎

Desse fantastisk gode SQUASHBURGERANE blei fjorårets favoritt hos både meg og mange av dåkke😍 Er du ein av dei som testa? Eller kanskje du fekk lyst no? Dei anbefalast vertfall skikkelig, superenkle å lage og nydelige på smak!

PS! Mange måter å variere desse på! Bruk gjerne ulike krydder, urter og oster. Har du en favoritt ingrediens eller vri, del gjerne med meg i kommentarfeltet :)

Til 12 stk:
• 2 store squash (700g)
• 2 egg
• 60 g havremjøl
• 100 g raspa ost (eg digger jarlsberg her!)
• Litt bladpersille, finhakka (kan sløyfast)
• 2 sjalottløk, finhakka (gløymte i filmen🙈)
• Eit godt dryss salt og pepper
• Eit dryss chiliflak (eller bruk andre krydder for litt ekstra smak)
• Smør til steiking


Framgangsmåte:
1. Rasp squashen på eit rivjern.
2. Ha squashen over i ein kjøkkenhanduk og knip ut væska. Det er meir enn du trur, så knip godt og lengre!
3. Vend så inn resten av ingrediensane.
4. Form til squashburgere mellom hendene og steik i smør på litt over middels varme på begge sider, til dei er godt gylne.

Server med ein god dipp eller dressing, med ein frisk salat og potetbåter, som grillmat med grilltilbehør, i pitabrød, wraps eller salat , på tapasbordet eller akkurat som du ønsker!

Velbekomme, håper det frister♥︎


Annonse

18 Kommentarer

E

Eli-Karin

21. september 2022

Kan vesken presses ut ved å legge den i dørslag og så presse ut veske underveis? Eller er klede best?

Linda Stuhaug

22. september 2022

Eg synes absolutt eit klede er best :)

A

Anne

18. august 2022

Jeg lagde disse i dag, og addet soltørka tomat. Nam! De ble litt borte/anonyme i smaken når vi hadde de sammen med burgerbrød, grønnsaker og gresk dressing, så neste gang har vi planer om å spise de med ovnsbakt torsk, det har jeg troa på! Foresten, babyen på 7 mnd likte de godt😉 Takk for god oppskrift.

Linda Stuhaug

19. august 2022

Så kjekk tilbakemelding å få! Hyggelig at det smakte😍

A

Aasne

7. august 2022

Fantastisk gode! De ble en favoritt her i huset!!

Linda Stuhaug

7. august 2022

Så kjekt!!🤩

S

Sohu

17. april 2023

Disse var knallgode!!🤗

Linda Stuhaug

17. april 2023

Så kjekt å lese!! :)

S

Silje

18. september 2022

Kan de fryses? Om det skulle være fler igjen?

Linda Stuhaug

18. september 2022

Tvila på det blir noke suksess dessverre!

B

BL

13. juni 2023

Jeg fryste både squash- og brokkoli-burger. Har tint opp og spist en av porsjonene. Varmet i panna. Husker dog ikke hvilken av variantene det var jeg spiste, men det fungerte for meg :-) .

Linda Stuhaug

15. juni 2023

Så bra😃

L

Linn

25. juli 2023

Kan disse stekes i ovn? Jeg syns det tar så lang tid å steke alle i panne.

Linda Stuhaug

25. juli 2023

Det har eg ikkje testa :)

P

Per

20. august 2022

Kan disse fryses?

Linda Stuhaug

21. august 2022

Det har eg ingen erfaring med, dessverre😊

S

Salmøy

4. august 2023

Takk for god oppskrift. Far i huset var litt skeptiske,men dei falt i smak. Hadde masse friske krydder i. Dette blir ein slager😊

Linda Stuhaug

6. august 2023

Så kjekt å lese😍🙌🏻

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg