Annonse
11. august 2023
Perfekte potetbåter med fetakrem
Potetbåter altså! Det kan brukast til så mangt😃 Ikkje berre passer det som tilbehør til absolutt alt av middagsmat og grillmat, det er også perfekt som en egen rett på koldtbordet eller tapasbordet. Prøv for eksempel med fetakrem som dipp, det er en knallgod kombinasjon!
Personlig liker eg best potetbåtane når dei er mjuke og møre inni, og lett sprø på utsida. Då synes eg dei er heilt perfekte! Det blir dei med denne metoden😃
→ Pr. 500 g potet bruker eg ca 2 ss rapsolje. Deler potetene i båter, blander inn oljen og krydrer. Her brukte eg kun salt og pepper
→ Steiker på 200 grader, over-undervarme i ca 25-30 minutt, til dei begynne å bli møre. Tida varierer etter kor tjukke båter du lager.
→ Dei siste 5-10 minuttane tar eg på varmluft for å få dei sprø på utsida.
Hugs å vende litt på potetene eit par ganger underveis i steiketida!
Fetakremen finner du oppskrift på her :)
Velbekomme!
Annonse
SKRIV EN KOMMENTAR