Linda Stuhaug

Annonse

18. mai 2022

Sånn lager vi kjempegod nachos!

Sånn lager vi kjempegod nachos!
Forrige helg lagde vi nachos til middag på lørdag, og då fekk eg veldig mange meldinger i innboks om eg kunne dele oppskrift. Klassisk nachos med nachoschips, ein digg helgemiddag som vi lager ganske ofte faktisk! Og eg skal dele mine små hemmeligheter med dåkke, så de kan lage den like god so vi får den😁 Ein enkel og relativt kjapp helgemiddag!
Det eg synes gjer denne nachosen ekstra god er krydderblandinga vi bruker. Vi fant nemlig avbilda kryddermiks på datotilbud i fjor høst, og fekk umiddelbart ein ny favoritt som vi har kjøpt jevnlig sida. Den er smakfull, litt spicy og heilt fantastisk god til nachos! I tillegg lurer vi som alltid inn litt ekstra grønnsaker i fyllet, både for smak og næring☺️
Du trenger, nachos til 3-4 personer: • 1 pk, 400 g karbonadedeig • 1 pk "Beef tacos" kryddermix • 250 g sjampinjong, grovhakka • 1 løk, grovhakka • 2 fedd kvitløk, finhakka • Nachoschips • Raspa ost • Smør til steiking Framgangsmåte: 1. Steik sjampinjong i ei tørr steikepanne til den slipper ut væske. Tilsett løk og kvitløk + en god klatt smør. Steik til løken er blank. 2. Ha oppi karbonadedeig og gjennomsteik før du tilsetter kryddermiksen. 3. Fordel ønska mengde nachoschips på eit stekebrett med bakepapir. Ha over kjøttblandinga. 4. Topp med ost og steik midt i ovnen på 200 grader til osten er godt smelta og gyllen, 15-20 minutt.
Server med ein fargerik salat og det ekstra tilbehøret du ønsker! Her hadde vi guacamole & rømme, men både salsasaus & fetaost til salaten pleie vi og gjerne å ha😋

Forrige helg lagde vi nachos til middag på lørdag, og då fekk eg veldig mange meldinger i innboks om eg kunne dele oppskrift. Klassisk nachos med nachoschips, ein digg helgemiddag som vi lager ganske ofte faktisk! Og eg skal dele mine små hemmeligheter med dåkke, så de kan lage den like god so vi får den😁 Ein enkel og relativt kjapp helgemiddag!

Det eg synes gjer denne nachosen ekstra god er krydderblandinga vi bruker. Vi fant nemlig avbilda kryddermiks på datotilbud i fjor høst, og fekk umiddelbart ein ny favoritt som vi har kjøpt jevnlig sida. Den er smakfull, litt spicy og heilt fantastisk god til nachos!

I tillegg lurer vi som alltid inn litt ekstra grønnsaker i fyllet, både for smak og næring☺️


Du trenger, nachos til 3-4 personer:

• 1 pk, 400 g karbonadedeig
• 1 pk "Beef tacos" kryddermix
• 250 g sjampinjong, grovhakka
• 1 løk, grovhakka
• 2 fedd kvitløk, finhakka
• Nachoschips
• Raspa ost
• Smør til steiking

Framgangsmåte:
1. Steik sjampinjong i ei tørr steikepanne til den slipper ut væske. Tilsett løk og kvitløk + en god klatt smør. Steik til løken er blank.
2. Ha oppi karbonadedeig og gjennomsteik før du tilsetter kryddermiksen.
3. Fordel ønska mengde nachoschips på eit stekebrett med bakepapir. Ha over kjøttblandinga.
4. Topp med ost og steik midt i ovnen på 200 grader til osten er godt smelta og gyllen, 15-20 minutt.


Server med ein fargerik salat og det ekstra tilbehøret du ønsker! Her hadde vi guacamole & rømme, men både salsasaus & fetaost til salaten pleie vi og gjerne å ha😋

Annonse

14 Kommentarer

K

Kristin

27. oktober 2022

Ser veldig godt ut :) Hvor kjøper du det krydderet?

Linda Stuhaug

28. oktober 2022

Eg finner de på min lokale extra butikk :)

A

Aslaug

3. september 2022

Knuser du chipsen litt ?

Linda Stuhaug

3. september 2022

Nei :)

M

Miriam

5. september 2022

Takk for oppskrift! Det var ein knall god nachos, som garantert blir laga igjen☺️

Linda Stuhaug

5. september 2022

Så hyggelig🤩

S

Sonja

9. september 2022

Nå har vi akkurat spist denne retten. Den var knallgod . 👌

Linda Stuhaug

11. september 2022

Fantastisk!

T

Turid Marie Liland

3. september 2022

Hei! Har nettopp laga Nachos, og steker karbonadedeig,og har tacokrydder i, salsa garlic, litt rødløk, bønner, tacochips,purreløk,tomat og ost oppå... Den blir god...

Linda Stuhaug

4. september 2022

Høyres nydelig ut🤩

A

Anne Cecilie Tveit

10. juni 2022

Får ikke tak i det krydderet. Kan man da bruke vanlig tacokrydder?

Linda Stuhaug

10. juni 2022

Jaja :)

E

Eva britt

3. september 2022

Jeg bruker vanlig tacokrydder på kyllingkjøttdeig. Ungene elsker det, selv i voksen alder. Så lager jeg er en salat ved siden av. Med tacosaus og rømme.

Linda Stuhaug

3. september 2022

Høyres godt ut😍

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg