Annonse
18. mai 2022
Sånn lager vi kjempegod nachos!
Forrige helg lagde vi nachos til middag på lørdag, og då fekk eg veldig mange meldinger i innboks om eg kunne dele oppskrift. Klassisk nachos med nachoschips, ein digg helgemiddag som vi lager ganske ofte faktisk! Og eg skal dele mine små hemmeligheter med dåkke, så de kan lage den like god so vi får den😁 Ein enkel og relativt kjapp helgemiddag!
Det eg synes gjer denne nachosen ekstra god er krydderblandinga vi bruker. Vi fant nemlig avbilda kryddermiks på datotilbud i fjor høst, og fekk umiddelbart ein ny favoritt som vi har kjøpt jevnlig sida. Den er smakfull, litt spicy og heilt fantastisk god til nachos!
I tillegg lurer vi som alltid inn litt ekstra grønnsaker i fyllet, både for smak og næring☺️
Du trenger, nachos til 3-4 personer:
• 1 pk, 400 g karbonadedeig
• 1 pk "Beef tacos" kryddermix
• 250 g sjampinjong, grovhakka
• 1 løk, grovhakka
• 2 fedd kvitløk, finhakka
• Nachoschips
• Raspa ost
• Smør til steiking
Framgangsmåte:
1. Steik sjampinjong i ei tørr steikepanne til den slipper ut væske. Tilsett løk og kvitløk + en god klatt smør. Steik til løken er blank.
2. Ha oppi karbonadedeig og gjennomsteik før du tilsetter kryddermiksen.
3. Fordel ønska mengde nachoschips på eit stekebrett med bakepapir. Ha over kjøttblandinga.
4. Topp med ost og steik midt i ovnen på 200 grader til osten er godt smelta og gyllen, 15-20 minutt.
Server med ein fargerik salat og det ekstra tilbehøret du ønsker! Her hadde vi guacamole & rømme, men både salsasaus & fetaost til salaten pleie vi og gjerne å ha😋
Annonse
14 Kommentarer
Kristin
27. oktober 2022

Linda Stuhaug
28. oktober 2022
Aslaug
3. september 2022

Linda Stuhaug
3. september 2022
Miriam
5. september 2022

Linda Stuhaug
5. september 2022
Sonja
9. september 2022

Linda Stuhaug
11. september 2022
Turid Marie Liland
3. september 2022

Linda Stuhaug
4. september 2022
Anne Cecilie Tveit
10. juni 2022

Linda Stuhaug
10. juni 2022
Eva britt
3. september 2022

Linda Stuhaug
3. september 2022
SKRIV EN KOMMENTAR