Annonse
12. desember 2016
Spinatsuppe
Hei alle sammen!
Ny kjøttfri mandag og spinatsuppe på menyen her idag! Spinatsuppe med egg er en av mine favorittsupper, og det beste er at den kan lages på ca. 10 minutter! Perfekt som en rask og enkel middag i årets mest hektiske måned 🙂
Suppa er naturlig glutenfri og eventuelt melkefri om du bruker olje og kokosmelk. Sløyfer du egget blir den også vegansk. Bønner eller kikerter kan like gjerne nytes som garnityr, det er jo så godt!
Spinatsuppe, 2 porsjoner
300 g fersk spinat
5 dl grønnsakskraft/buljong
1/2 løk, hakka
2 fedd kvitløk, finhakka
2 dl kokosmelk eller creme fraiche
1 ss smør/olje
salt og pepper
Tilbehør:
kokte egg
Slik gjer du:
Steik løk og kvitløk i olje eller smør. Tilsett spinat og kraft/buljong, la det småkoke 5-10 minutter. Kjør suppa glatt med stavmikser, tilsett kokosmelk eller creme fraiche og smak til med salt og pepper.
Server spinatsuppa strakt med kokte egg. Eg hadde også litt hampfrø på toppen.
Server gjerne suppa med saftige scones med havre og spelt:
Ei veldig populær oppskrift som du finner HER. Saftige i midten og sprø skorpe – nam!
Da stuper eg tilbake til pensumbøkene. Om fire dager sitter eg på eksamensbenken, plusser vi på nokon timer har eg juleferie og er på vei heim til trivselsfylket <3
Ønsker alle en god start på den nye veka!
*
Annonse
11 Kommentarer
MayBritt Bråthen
25. mai 2021

Linda Stuhaug
26. mai 2021
Glenn
17. oktober 2023

Linda Stuhaug
17. oktober 2023
Heidi
12. september 2018
Heidi
12. september 2018

Linda Stuhaug
13. september 2018
Marion
11. september 2018

Linda Stuhaug
12. september 2018
Turid Marianne Mikkelsen
1. november 2023

Linda Stuhaug
3. november 2023
SKRIV EN KOMMENTAR