Annonse
28. oktober 2015
Drue- og purreløksalat
Denne druesalaten er nydelig som tilbehør til laks, biff, svin og kylling. Den er også god som en del av salt pålegg som roastbiff, skinke og røkt laks. Passer ypperlig på koldtbord, tapsbord eller tilbehør til grillmaten 🙂
Litt alt-mulig-salat med andre ord, med masse god smak. Den lager på null tid og du trenger heller ikkje så mange ingredienser:
Drue- og purreløksalat
1 beger steinfrie druer
½ – 1 purreløk
300 g kesam eller lettrømme
50 g majones
safta fra ¼ sitron
1 ts sukrin+, evt. sukker
Del druene på langs og grovhakk purreløken. Bland sammen kesam/rømme, sitronsaft og sukrin+, smak til. Bland druene og purreløken inn i blandinga til riktig konsistens.
Oppbevar kjølig til servering. Står seg eit par dager i kjøleskap.
Prøv på brødskiva, knekkebrød, i lomper eller wraps – gir virkelig det lille ekstra. Eg kan og nesten garantere at drue og purreløksalaten faller i smak som tilbehør rundt middagsbordet!
Du kan bruke både grønne og lilla druer, men personlig liker eg best lilla.
Håper du vil prøve deg, for denne er virkelig god 🙂
Annonse
4 Kommentarer
Kristin
1. januar 2019
Linda Stuhaug
1. januar 2019
Lin Christensen
8. juni 2022
Linda Stuhaug
8. juni 2022
SKRIV EN KOMMENTAR